Ποιοί είμαστε

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. είναι μία εισαγωγική – εμπορική και τεχνική εταιρεία η οποία ασχολείται με εφαρμογές θέρμανσης από το 1974.  Από το 2000 είναι ανώνυμος εταιρεία με έδρα την Παλλήνη Αττικής.
Η Θερμογκάζ είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Vaillant GmbH για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Διαθέτει στην Ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα προϊόντων της Vaillant τα οποία καλύπτουν την οικιακή και επαγγελματική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού με καύση αερίου, πετρελαίου, γεωθερμία και ηλιοθερμία.

Η Vaillant είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λεβήτων και ηλιοθερμικών συστημάτων στον κόσμο.  Με έδρα και 5 εργοστάσια στην Γερμανία, η Vaillant παράγει ποιοτικά συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού τα τελευταία 130 χρόνια.  Διαθέτει πλήρη συστήματα με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υγραέριο, ηλιοθερμικά, γεωθερμικά, κ.α.. Οι συσκευές της Vaillant διακρίνονται για την ποιότητα, τον κορυφαίο σχεδιασμό, την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουν και την αξιοπιστία τους.

Η Θερμογκάζ, πέραν της Vaillant, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μερικά από τα κορυφαία – από πλευράς ποιότητας και μεγέθους – εργοστάσια:

Nibe: Αντλίες Θερμότητας
Dreizler: Καυστήρες αερίου υψηλής απόδοσης
Heizer: Θερμοσίφωνες αποθήκης αερίου
GoGaS: Κάτοπτρα υπέρυθρης ακτινοβολίας αερίου
Testo: Όργανα μέτρησης

Η εταιρεία διαθέτει επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό ειδικευμένο στις εφαρμογές αερίων καυσίμων και εναλλακτικών μορφών ενέργειας (Α.Π.Ε.: γεωθερμία, ηλιοθερμία και φωτοβολταϊκά). Έχοντας πλήρη κατάρτιση και πολυετή πείρα μπορεί να προτείνει και να εφαρμόσει εγκαταστάσεις αερίων καυσίμων, αντλιών θερμότητας και Α.Π.Ε., επιτυγχάνοντας την αποδοτικότερη, ασφαλέστερη και οικονομικότερη λύση για την θέρμανση, τον δροσισμό χώρων και την παροχή ζεστού νερού. Από το 2008 η Θερμογκάζ έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2000 και αποτελεί από το 2009 μέλος της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας (ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε).

Από το 1974 έως σήμερα η Θερμογκάζ έχει εγκαταστήσει συσκευές αερίου σε χιλιάδες οικίες, καθώς και σε μεγάλα έργα, όπως το έργο αντικατάστασης συσκευών φωταερίου με αντίστοιχες φυσικού αερίου, το οποίο εκτελέσθηκε από την ΕΠΑ Αττικής το 1984, την εγκατάσταση επιτοιχίων λεβήτων στο Ολυμπιακό χωριό το 2002, την εγκατάσταση καυστήρων μικτής καύσεως στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο το 2005 και πολλά άλλα.

Όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυσή της η Θερμογκάζ στηρίχτηκε στην ποιότητα, την υψηλή τεχνολογία και την υπευθυνότητα. Τα συστήματα τα οποία αντιπροσωπεύει είναι ποιοτικά και καλύπτονται από πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Top